miercuri, 30 ianuarie 2013

Giveaway for Valentine's Day (Closed)

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi, drept urmare voi da startul unui giveaway. Sper sa va placa produsele pe care le-am ales si sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare.


De data aceasta nu voi mai alege castigatoarea cu ajutorul random.org.


Ce trebuie sa faceti:

1. Sa urmariti blogul prin GFC;
2. Sa raspundeti la intrebarea: Ce considerati ca este cel mai important intr-o relatie? Fiti sincere.
3. Share pe Facebook la acest giveaway pe care trebuie sa-l faceti public;
4. Sa lasati un comment care sa cuprinda:
  • nume GFC;
  • nume cont Facebook;
  • link share;
  • adresa de email pentru a va putea contacta in cazul in care ati castigat;
  • raspunsul la intrebare. Va fi o alegere subiectiva, ceea ce inseamna ca voi alege comentariul care imi va placea cel mai mult.

Important! 
Nu accept comentarii de la anonimi. 


Puteti participa incepand de astazi pana pe data de 14 februarie. Voi anunta castigatoarea ziua urmatoare. 


V-am pupat, mult succes!



22 de comentarii:

  1. gfc: Georgiana Laura Silvia Sararu
    fb: Laura Silvia Sararu
    share: https://www.facebook.com/sararu.silvia/posts/327576530675582
    e-mail: laly.dulcineea@gmail.com
    rasp intrebare: Pt mine, cel mai important lucru la momentul actual - dupa 4 ani de relatie - este comportamentul nonverbal, deoarece momentele in care partenerii nu spun nimic, tac, si totusi se inteleg, inseamna ca rezoneaza la un nivel mai profund decat ceilalti care isi spun anumite lucruri si nu fac decat sa se certe din cauza lucrurilor pe care si le spun. Dictonul "daca imi intelegi tacerea, ma intelegi asa cum imi doresc" este momentan cel care m-ar caracteriza pe mine si relatia din care fac parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. nume GFC; irina andreea
    nume cont Facebook; irina andreea
    link share; https://www.facebook.com/#!/irina.andreea.94/posts/302595796529613
    adresa de email; irina_lia@yahoo.com
    Cel mai important intr-o relatie este sinceritatea si respectul,Fara aceste 2 nu se poate cladi nici o relatie

    RăspundețiȘtergere
  3. GFC: Andra Nikoz
    Fb: Andra Nkz
    share: http://www.facebook.com/andra.hug/posts/139445896219852
    email: condor_pawan@yahoo.com
    Cel mai important intr-o relatie sunt faptele. Prin fapte este aratata dragostea, prin micile atentii, micile surprize care reaprind flacara in relatie. Cele mai frumoase lucruri sunt surprizele. Sa te gandesti ca el a planuit singur sa te faca pe tine fericita printr-un cadou este super. Aceasta este parerea mea:).

    RăspundețiȘtergere
  4. gfc-coco
    fb-oprea cami
    http://www.facebook.com/oprea.cami.9/posts/466411730072890
    carmen_g39@yahoo.com
    fara incredere nu faci nimic , este cel mai important lucru intr-o relatie , daca te roade neincrederea degeaba exista dragoste , respect etc...te roade si pace...:(

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC: Ruxandra Matache
    Fb: Ruxandra Matache
    http://www.facebook.com/ruxandra.matache.3/posts/206254109514836
    lala_crazy_88@yahoo.com
    Sunt foarte multe lucruri importante intr-o relatie. Nu exista o reteta sau un manual,poate era mai usor asa. Cel mai important lucru intr-o relatie dupa parerea mea este sa stii cand sa lasi de la tine. Din pacate eu nu am stiut sa fac asta si am pierdut persoana iubita. Am invatat ca nu poti sa ai o relatie in care orgoliul este pe acelasi loc cu iubirea

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: Mada Madalina
    Fb: Karina Karinaa
    share:http://www.facebook.com/karina.karinaa.9/posts/136003633232754

    Eu consider ca sunt 3 lucruri importante care se leaga intr-o relatie care se apropie de perfectiune(pentru ca nimic niciodata nu poate fi perfect). Intr-o relatie,daca nu exista comunicare,respect si sinceritate, o spun din proprie experienta, nu va exista nimic bun.Poate la inceput va functiona pentru ca exista acea pasiune,dragoste oarba, cand nu ne intereseaza nimic altceva si nu vedem nimic negativ,vedem totul in roz.Dar, cu timpul,daca o relatie nu este bazata pe aceste 3 lucruri esentiale(respect,sinceritate,comunicare) atunci in mod sigur se va incheia intr-un final.Daca as sta sa ma gandesc, care e cel mai si cel mai important lucru intr-o relatie,probabil dintre cele 3 as pune pe primul loc respectul,pentru ca eu consider ca daca respecti,atunci esti si sincer cu cel pe care il iuubesti.Am vazut relatii in care nu exista respect din partea unuia dintre parteneri si finalul a fost unul dureros si pe perioada relatiei partenerul care nu beneficia de respect era intr-o continua suferinta,dar spunea ca nu poate renunta pentru ca "iubeste".

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC: Madalina
    Fb: Dinu Florina
    Share: http://www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/466887886694218
    E-mail: princess_princessgirl@yahoo.com
    Raspuns: Intr-o relatie sunt importante mai multe aspecte. De exemplu iubirea reciproca, nu doar unul sa iubeasca pentru 2, apoi sunt intelegerea, increderea, comunicarea pentru ca nu este bine sa ne ascundem unul de celalalt sau sa nu avem curajul sa spunem cand ne deranjeaza un anumit lucru, fapta, gest, vorba, etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela Moldoveanu31 ianuarie 2013 la 23:28

    -nume GFC: Gabriela Moldoveanu
    -nume cont Facebook: Gabriela Gab
    -link share:
    https://www.facebook.com/gabriela.moldoveanu18/posts/560160234013139
    -adresa de email: dzzd9177@yahoo.com

    Consider ca sunt mai multe lucruri importante intr-o relatie, care nu pot fi despartite unul de celalalt.
    Asa cum e si iubirea de fapt.
    Sunt multe sentimente, indatoriri toate puse laolalta. Atractia e cel mai important lucru care nu trebuie pieduta niciodata. Degeaba exista comunicare, respect, sprijin si alte sentimente, daca atractia dispare.
    In al doilea rand trebuie sa existe daruire, chiar si dupa 10-15-25 de ani, sa simti ca apartii acelei persoane cu trup si suflet, indiferent de micile greseli ale celuilalt, de micile mari certuri din viata de zi cu zi.. Seara trebuie sa inchidem ochii si sa ne intrebam daca se merita sa stam suparati sau sa impunem o distanta chiar si pentru 30 minute pentru un lucru care nu se merita.
    Al treilea lucru important este comunicarea. Trebuie sa invatam sa comunicam din ce in ce mai mult cu cei dragi, iar in cazul de fata intr-o relatie, cred ca trebuie sa comunicam la propiu, dar si la figurat, cu trupul si sufletul, sa ajungem sa cunoastem cand celalalt e suparat, sau are ceva pe suflet, sau e bucuros fara sa ne spuna.

    Daca avem toate acestea, vor urma dupa sine si armonia, fidelitatea, intelegere si multe alte sentimente si indatoriri sufletesti.

    Am scris cam mult poate...Si imi cer scuze. Dar am spus din inima. Odata cu trecerea timpului incepem sa intelegem ca iubirea, fericirea sufleteasca e motivul pentru care existam.

    RăspundețiȘtergere
  9. gfc,fb:Rascanu Geanina
    share:http://www.facebook.com/rascanu.geanina/posts/472979822762386
    mail:geanina_mihaela2000@yahoo.com
    raspuns: simplu: iubire reciproca, respect si intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  10. gfc: violeta elena cristea
    fb: Cristea Violeta Elena
    share: https://www.facebook.com/cristea.violetaelena/posts/484468208256164
    e-mail: cristeavioletaelena@yahoo.com
    Raspuns: Cel mai important lucru intr-o relatie este increderea si asta o spun din proprie experienta, apoi sinceritatea, comunicarea, respectul, atractia etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. :) Buna, Gabriela!
    Am fost destul de retinuta si selectiva in ultima perioada in privinta inscrierii la giveaway-uri; la acesta organizat de tine nu rezist tentatiei din doua motive:
    produsele oferite ca premiu ma atrag si-mi place mult si tema propusa pentru dezbatere!

    GFC: ilda76
    Fb: Felicia Ilie
    Share link: http://www.facebook.com/felicia.ilie.9?ref=tn_tnmn#!/felicia.ilie.9/posts/598051640220539
    Raspuns:
    Consider ca am un cuvant de spus in ceea ce priveste acest subiect deoarece ma aflu printre acele norocoase care si-au gasit sufletul-pereche! Afirmatia e una fondata, dat fiind ca vine dupa 17 ani de casatorie...Nu vreau sa sugerez ca as detine reteta magica, aceasta nu exista, difera de la un cuplu la altul! Insa exista cateva aspecte (nu doar unul) care sunt, in egala masura, extrem de importante intr-o relatie de iubire: cei doi trebuie sa-si stabileasca in mod deschis si concret, de la inceput, asteptarile pe care le au unul de la celalalt si, implicit, ceea ce simt ca i-ar rani si le-ar aduce suferinta; ulterior, se intelege ca fiecare trebuie sa-si respecte partea sa din acest "proiect"; apoi, intre cei doi trebuie sa existe permanent o unitate si o complicitate - mai concis:"noi doi impotriva tuturor (daca e nevoie!)"; comunicarea, increderea si respectul sunt si ele aspecte-cheie; urmeaza acel strop (sau mai mult) de intelepciune pentru a sti cand sa lasi putina libertate celuilalt incat sa nu se simta sufocat; tactul, diplomatia de a sti sa-ti exprimi dorintele fara sa faci reprosuri!
    Este doar parerea mea... sincera, exprimata spontan!
    Multumesc!
    Happy Valentine's Day!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC:Ana-Maria Gaspar
    FB:Ana-Maria Gaspar
    SHARE:https://www.facebook.com/anamaria.gaspar.94/posts/323793674391346
    RASPUNS: In momentul in care ai o relatie, se presupune ca deja exista IUBIRE, prima conditie.Imediat dupa aceasta, PRIORITARA,chiar, este INCREDEREA.Totul poate incepe sau e poate destrama daca exista sau nu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  13. gfc: Constantina Soca
    fb: Unghii tehnice Tina
    share: http://www.facebook.com/unghii.tehnicetina/posts/281950975267398
    talpa_neagra_28@yahoo.com
    Intr o relatie este importanta egalitatea intre parteneri,increderea,comunicarea.Important e ca ce doi mai intai sa fie buni prieteni sa existe intelegere si cei doi sa se completeze unul pe celalalt.Cele enumerate mai sus,din punctul meu de vedere, sunt o parte din definitia iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Intr-o relatie in primul rand e importanta iubirea,eu nu as putea sta langa cineva daca nu-l iubesc si ma iubeste ,mi se pare o tortura inutila si o pierdere de timp.Sa spunem ca la moment dat te lasi condusa de alte elemente precum situatia materiala, frumusetea exterioara sau popularitatea celui de langa tine sau pur si simplu te simti singura,daca nu exista iubire toate aceastea se epuizeaza si ajungi intr-un moment in care iti dai seama ca ai facut o greseala si esti mai nefericita ca inainte.
    Un alt element important intr-o relatie este increderea,si aceasta este cel mai greu de castigat din punctul meu de vedere fiindca se bazeaza pe insiruiri de fapte si nu vorbe, si orice mica greseala poate sa o distruga si astfel distruge si relatia.De asemenea si comunicarea este esentiala intr-un cuplu,fiindca asa il descoperi pe cel de langa tine,ii descoperi calitatile,defectele,temerile,bucuriile ,frustarile etc .Prin comunicare se pot rezolva multe conflicte ,daca ii spui exact care sunt asteptarile tale si compromisurile la care esti dispusa sa ajungi si invers,fiindca se stie ca o relatie serioasa implica si anumite compromisuri.
    Respectul este si el un pion important al unei relatii,din partea amandurora bineinteles,precum vorba aceea "ce tie nu-ti place altuia nu face".
    Bineinteles din toate acestea deriva si altele,si fidelitatea este foarte importanta ,din partea amandurora ,nu suport ideea ca barbatul are infidelitatea in gene,nu exista asa ceva,un om cu un suflet bun care stie ce este iubirea adevarata nu inseala niciodata.

    gfc:andreeabacau
    fb:Yady Deea
    share:http://www.facebook.com/YadyDeea/posts/120855541425471
    yadydeea_puss@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. gfc: claudia_mami
    fb : nicoleta ciocoiu
    share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/534395189925608
    ciocoiunicoleta70@yahoo.com
    Consider ca sunt importante intr-o relatie mult mai multe ,cum totul porneste de la IUBIRE si este necesar RESPECTUL urmat de multa INCREDERE si stropita cu multa FERICIRE alaturi de SINCERITATE ,duce sigur la o ATRACTIE nebuna intre cei doi completa pana la adanci batraneti .

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna! Multumesc pentru sansa de a participa la acest GA pe blogul tau!
    gfc: nadia candrea
    fb: nadia alina candrea
    share: http://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/140562419439001
    email: new_nadiabios@yahoo.com
    Intr-o relatie trebuie sa primeze DRAGOSTEA, INCREDEREA SI COMUNICAREA!

    RăspundețiȘtergere
  17. gfc: irina
    fb: irina olteanu
    e-mail: irina_olteanu2000@yahoo.com
    share: http://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/559341360757727
    Intr-o relatie consider ca increderea si respectul sunt de multe ori cele mai importante

    RăspundețiȘtergere
  18. gfc:tatiana sorina
    fb:tatiana sorina
    share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/472857526108960
    e-mail:vs_tatiana@yahoo.com
    Intr-o relatie eu consider ca numai respectul ,increderea si iubirea profunda sunt cele mai importante :*

    RăspundețiȘtergere
  19. gfc adina radu
    fb radu adina
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/463880706998521
    email raduadina87@gmail.com
    Cred ca cea mai importanta-dupa iubire- este comunicarea intr-o relatie.De ce? Pentru ca poti tine foarte mult la o persoana insa , ca in orice relatie, mai exista si mici neintelegeri iar daca nu comunici, nu vorbesti cu cel/cea de langa tine nu ai cum sa treci peste acestea si pot duce la despartiri chiar daca aceste neintelegeri provin din mici certuri.De asemeni consider importanta si increderea. Din punctul meu de vedere o relatie nu va dura foarte mult fara incredere reciproca.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru mine cel mai important lucru intr-o relatie, este respectul.Desigur, si iubirea si pasiunea sunt la fel de importante, dar sunt de parere ca din moment ce exista respec fata de cel de langa tine, restul vin de la sine, si vor face ca relatia sa reziste o eternitate si niciodata nu vor aparea probleme in cuplu.
    Din acest motiv am mare incredere in prietenul meu si stiu ca oriunde as fi si orice s-ar intampla, el va fi mereu cel care ma va sprijini in orice decizie luata.
    Am dat share aici http://www.facebook.com/EnchantedAnna/posts/207707386037837
    Si te urmaresc cu numele Enchanted Ana
    FB:Maria Ana
    Pupici!
    ana_maria.panait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Larisa Duta
    https://www.facebook.com/larisa.duta/posts/270001329796692
    larisa_ym@yahoo.com

    Consider ca cel mai important lucru intr-o relatie este implicarea in aceasta . Atunci cand doua persoane decid sa fie impreuna trebuie sa fie interesate in permanenta una de cealalta si sa se implice in relatia lor de cuplu . Astfel, vor ajunge sa se cunosca din ce in ce mai bine, sa se respecte mai mult, sa se ataseze fiecare de celalat si sa-si simta lipsa atunci cand nu sunt impreuna . Timpul petrecut ca si cuplu va fi considerat cel mai frumos si mai scurt .
    Implicarea, devotamentul este cheia unei realtii reusite . ♡

    RăspundețiȘtergere
  22. gfc:Roxana
    fb: asimionesei roxana
    share:https://www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/509248359118446
    email: roxanaasimionesei@yahoo.com

    Cel mai important lucru intr-o relatie este sinceritate, dragostea, fidelitatea si intelegerea!!!!

    RăspundețiȘtergere